60 dagar kvar

Så kör vi igen.
 
För drygt en månad sen vaknade jag och bestämde mig för att flytta till Edinburgh. Jag har aldrig satt min fot där men inom loppet av ett par dagar hade jag fixat boende, kontaktat en skola, bokat en flygbiljett och nu sitter jag och räknar ner. Ändrade mig dock snabbt från att plugga till att jobba då jag är 100% säker på att jag kommer klara slutproven för att få allt på papper ändå. Engelska om något är det jag alltid varit bäst på.
Jobb ordnar sig alltid. Det har det alltid gjort.
 
Många ifrågasätter mitt beslut och det kan jag förstå. Men jag har känt i hela mitt liv att det inte är Sverige som jag hör hemma i men aldrig riktigt tagit tag i saken. Sen så kommer jag inte träffa min familj mer sällan för att jag bor där, jag har inte heller något jobb i Stockholm. Dock har jag väldigt fina vänner som jag kommer sakna tills jag kanske går sönder.
 
Var på god väg till London en gång när jag var 20 men fastnade i Stockholm av diverse anledningar. Är väl så dags nu att se om mitt Sverigehat är befogat helt enkelt. Har en budget för ca 3 månader utan jobb. Trivs jag inte så åker jag tillbaka till gamla tråkiga Hässelby igen och börjar tänka ut något annat. Svårare än så är de inte. Man måste våga för att vinna. #klyschigtsomfan. 
 
- Ny stad
- Nytt land
- Ny kultur
- Nya människor
- Prata engelska dygnet runt
 
Halva min lägenhet är redan nerpackad, jag vet exakt vad jag ska ta med mig.
 
17 juni COME AT ME.

RSS 2.0