Long time no see...

Hej! Kanske är världens sämsta bloggare. Glömmer hela tiden. För upptagen med annat.
 
Helgen som var spenderades på följande sätt

Fredag: Vinpepp hela dagen, springa hem och byta om, taxi till gänget för grillning och vin. Beslutade dock att inte följa med ut pga brutala skavsår.
 
Lördag: Vaknade, lekte med katterna och sen gick jag och handlade. Väntade. Sen kom Ben hem så lagade jag middag (oxfonden här är brutalt jävla salt förstörde maten). Sen såg vi på fotboll och drack drinkar. 01.30 spontanhoppade vi in i en taxi och drog till Hive för att skratta åt fjortisar och få oss en extremt billig fylla. Vi lyckades.
 
Söndag: Vaknade. Jag mådde bra. Drog på Rascals och käkade hamburgare. Gick runt och promenerade i solen. Hämtade sedan min kamera och drog upp på Calton hill och fotade lite. Åkte hem till Ben igen och åt kinamat och kollade på fotbollsfinalen med hela gänget.
 
Igår var jag på gymmet för första gången med. Kände mig väldigt vilsen men gjorde vad jag kunde och det känns idag. AJ. Sen lagade jag middag till mig och Ben och sen skulle vi se två filmer men båda verkade värdelösa så det fick bli Workaholics istället.
 
I veckan ut väntar gym, paella(aldrig ätit!), flytt på lördag och fest(chockerande osv)! Kommer dock sakna att bo med tyskarna. Hur softa människor som helst.

Dagen innan vinfredag

Hoho nu jävlar händer det grejer här borta.
 
Igår hade vi myskväll och jag bjöd på kycklingcurry! Fick lovord både från min vän och mina flatmates och deras vänner. Skapligt generad men glad. Finns det nåt bättre än när någon gillar den mat man lagar? Antagligen iofs men ändå. Sen kollade vi på en film. Transcendence. Den var kass. Var är alla bra filmer?
 
Imorgon är det äntligen fredag, vinfredag i vanlig ordning. Taggad, i vanlig ordning. Blivit lovad utflykt på söndag ifall vädret tillåter. Då kanske man kan få upp några bilder på den här satans bloggen. Knappt tagit några bilder sen jag kom hit. Har knappt ens suttit vid min egna dator? Vem är jag?
 
Allt är för bra nu. :))

we've all been sorry, all been hurt, but how we survive, is what makes us who we are

WAH psykiskt meltdown på ingång. Vad håll man på med!
 
Noll rutiner. Noll rutin.

Exhausted

Överlevt helg nummer 3.
 
I fredags sprang jag hem efter jobbet efter att ha blivit peppad inför vinfylla hela dagen. Drog hem till Ben och vi hade en rolig förfest innan vi vid 00-slaget drog till Bongo club. Där hävde vi vodkacola och inväntade alla våra vänner som var sena. Efter 1.5h timmes väntande kom dom äntligen och sedan bar det iväg. Drog till Cab vol för att avsluta den galna kvällen på Hive. Kröp hem och sov runt 05.00.
 
Hela lördagen spenderades i sängen med pizza och dåliga filmer. Efter många om och men blev man övertalad om att det minsann var hög tid att dricka vin igen. Jag är inte svårövertalad. Drog hem till Ben och vi förade där. Sen kom Aidan och Emily och hämtade upp oss in en taxi. Drog till nåt ställe som hette Le monde som var alldeles för fancy för mig. Sen blev vi oeniga om var vi skulle dra vidare så jag, Ben och Emily drog till Cab vol och hävde drinkar och dansade loss. Klockan blev 3 och det blev efterfest, igen. Vi la oss vid kl 06:00, vaknade 10 och hade dödsönskan (pga extrem trötthet).
 
Runt 14:30 släpade vi oss ut på stan för jag var tvungen att handla eftersom jag skulle på potluck-dinner tillsammans med mina kollegor. Mötte upp Kal lite snabbt för en drink eftersom jag inte träffat honom på nån vecka. Blev vatten för mig. Gick hem och gjorde världens godaste pastasallad och åkte iväg. Väldigt trevlig middag och gott! Använde dock förnuftet för en gångs skull och nekade snällt alla shots. Det var ju trots allt söndag.
 
Vaknade imorse och ville ta livet av mig när klockan ringde. Det vill jag fortfarande. Trött. Ont överallt. Gympremiär idag efter jobbet. Fyfan. 
 
Men ack vad alla trötta dagar är värda! Har det för bra.

Biopremiär

Godkväll från Edinburgh!
 
Har precis lagat mig min godaste middag hittills. Mozzarellabiffar med sallad och vitlökssås. Jag börjar som smått hitta inspiration och även var allt befinner sig i mataffärerna. Maten är så himla billig här! Sen att jag börjat äta sallad? Efter 25 år av vägran, avsky och skam så har jag bara börjat äta det. Bara sådär. Avnjöt iaf middagen framför säsongspremiären av The Leftovers. Verkar dock inte vara en serie för mig. Vad ska jag se?! Rastlösare människa får man leta efter. Har fortfarande hosta så gym är tyvärr inget alternativ ännu. Men jag har iofs promenerat i 2 timmar idag så man kan ju ha gott samvete ändå.
 
Igår efter att jag varit på en flatview (som för övrigt gick bra! Flyttar in i en finfin lägga med 2 grabbar om 2 veckor) så gick jag och Ben på bio. 22 jump street. Några roliga scener men såna filmer är liiite för mycket för mig. Roligt att göra något i alla fall! 
 
Tyvärr blev det ingen golf idag då det regnar och Steven är den tröttaste som finns. Stackars mina vänner, krigar över 60 timmar i veckan på sina jobb.
 
Imorgon väntar bio iaf igen fast med några kollegor från jobbet. Fyfan vad jag älskar att bo här. Jag är ALDRIG stressad en enda sekund och det känns som att jag svävar på moln. Jag kan i princip promenera överallt eller så tar man en extremt billig taxi. Fuck kollektivtrafiken. Stockholm, jag kommer aldrig mer tillbaka.
 
Saknar dock att kunna ringa farmor lika ofta och mina vinsjälsfränder i landet blågult. 

RSS 2.0